h1

Filmul UCENICUL VRACIULUI

ianuarie 4, 2009

După cum ştiţi, un film pe baza primei cărţi din seria CRONICILOR WARDSTONE va apărea anul acesta. Filmul este produs de compania Legendary Pictures şi îl are regizor pe Kevin Lima şi scenarist pe Matt Greenberg.

De curând, autorul „Cronicilor Wardstone”, Joseph Delaney, şi-a spus părerea cu privire la actorii care şi-ar dori el să îl joace pe Vraci. Unul dintre ei este Gary Oldman (50 de ani), pe care toţi fanii Harry Potter îl ştiu din filme, unde l-a interpretat pe Sirius Black.

Celălalt actor este Sean Bean (49 ani), pe care s-ar putea să îl ştiţi din „Stăpânul Inelelor„, unde a jucat rolul lui Boromir.

Eu chiar mi l-aş dori pe GARY OLDMAN în rolul Vraciului. Voi?

30 comentarii

  1. Autorul NU a anuntat posibilii candidati la pentru rolul vraciului. Sunt doar actorii lui preferati, pe care ar vrea sa ii vada in film.”my own personal favourites to play the Spook would be Sean Bean or Gary Oldman. „


    • ai dreptate da nu mai vb cu asta nu vezi ca nu stie pic de engleza


      • Daca te referi la mine ca nu stiu pic de engleza, atunci sa stii ca te inseli amarnic. Iar daca citesti stirea, s-ar putea sa vezi ca vorbesti prostii.


  2. am modificat stirea, desi eu spusesem ca „ar putea” sa il joace pe Vraci si ca s-a pronuntat autorul, nu compania legendary pictures.


  3. Cred ca l-as prefera pe Conery 😀 Nu stiu de ce, dar intotdeauna i-am asociat figura cu cea a vraciului.


  4. Si Conery ar fi interesant, dar cred ca sunt slabe sansele sa joace el…


  5. Pt.Shaukisbookcase: Comentariul tau nu prea are legatura cu intrebarea din finalul articolului…ci mai degraba cu altceva. Cu stima.
    Mihaela


  6. anonimo, ai vreo problema existentiala? Eu nu am raspuns intrebarii din finalul articolului, ci i-am atras atentia ca a facut o greseala. Si Vlad stie asta! Care e problema ta, ca nu o inteleg. Cand te iei de cineva, adu si niste argumente mai solide! Cu stima. Shauki


  7. Shaukisbookcase, eu cred ca pentru tine era important sa scoti in evidenta cat de multe cunostinte ai tu in legatura cu acest subiect si nu ca Vlad a facut o greseala, pe care, de altfel, nu a facut-o avand in vedere modul in care s-a exprimat. Cat despre probleme existentiale… cred ca nu te-ai lovit vreodata concret de ele ca sa stii exact ce sunt acelea.


  8. Ce-i asta ?

    Otv?? :)) Numa aia se mai cearta asa :)).

    Oldman chiar seamana cu ce-mi imaginam eu. Ar fi foarte bun. Dar si primul seamana. Important e sa joace un actor cunoscut, altfel filmul nu va fi urmarit.


  9. * nu va fi urmarit decat de noi, fanii seriei.


  10. As fi foarte multumit daca il aleg pe Gary Oldman. Dar, cum sublinia si Shauki (gata cu certurile), nu e decizia nimanui, doar prefereinta autorului, de care sper ca vor tine cont si producatorii.


  11. Mihaela, probabil tu nu ai prins de la inceput articolul, ca sa vezi ca informatia era putin gresita. Eu i-am atras atentia lui Vlad ca asa am crezut de cuviinta. Ma cunosc cu el si stie ca il mai trag de atentie uneori. Daca vroia el, putea sa-mi reproseze. In plus, eu la alte postari nu comentez ca nu prea obisnuiesc sa o fac. Doar rar, cand simt eu nevoia.


  12. datimi si mie filul va rog eu frumos daca il aveti dati add la ID fashion.pimp sau pe skype tot acelasi ID fashion.pimp


    • Filmul nu a apărut încă! Urmează să apară, probabil, anul acesta. Aici sunt mai multe detalii.


  13. Mie mi-ar placea sa joace Gray, are figura mult mai nu stiu atrage mai mult, cel putin mie mi se pare mai potrivit..


  14. Vrei sa spui Gary, probabil.


  15. oare cine-l va juca pe Tom sau pe Alice?


  16. cartea este foarte interesanta ar fi bine ca si filmul sa fie palpitant si inacelas timp si tris si vesel :X:XXca orce film :):X


  17. cred ca pe tom il va juka un aktor f bun pt ca trb sa stie sa faca acest rol iar pe alis nush o aktore f bun la fel ca si la tom


  18. Salutare! Vreau tare mult sa am o data aproximativa despre lansarea filmului. Toti spuneau ca va fi in 2009 dar pana acum nu s-a intamplat nimic si nici nu cred ca o sa se intample. Daca cineva este mai documentat si ma poate lumina sa ma contacteze pe ID-ul de messenger: justme_iulyan. Multumesc !


  19. Mai dureaza pana apare filmul, nu se stie nimic inca.


  20. Pacat daca se chinuie asa sa faca un film la o carticica 🙂 Adica hai sa fim seriosi, daca era un roman de 1.000 pagini ziceam si eu dar a trecut un an si nimic …


  21. Da, stiu, asa zic si eu. Abia astept filmul.


  22. Gary oldman…:)


  23. Gary oldman e potrivit.are mutra unui vraci.


  24. citesc inca cartea si mai am una adik mai precis a doua si sunt la capitolul12:disperatul si amtitul
    este foarte frumoasa cartea o sa le cumpar si pe ultimele 2.pe vraci ar trebui sa-l joace sean bean


  25. nu gasesc nici unde un film cu ucenicul vraciului si mi-as dori atat de mult sal vad


    • nu gasesti pt ca inca nu a aparut, apare la inceputul lui 2013.


  26. nu gasesc nici un film cu ucenicul vraciului si mi-as dori atat de mult sal vad



Lasă un comentariu