h1

The Ranger’s Apprentice

Ianuarie 8, 2009

De curând, am aflat de o nouă serie de cărţi fantasy care urmează să apară şi în România (cred că la editura CORINT JUNIOR). Această serie se numeşte „The Ranger’s Apprentice” şi este scrisă de autorul australian John Flanagan.
Mai jos, câteva coperţi ale primului volum. Care vă place cel mai mult?


Seria este un bestseller internaţional şi a fost tradusă în 15 limbi, fiind publicată deja în 21 de ţări. În prezent, seria conţine 8 volume. Primul volum, „The Ruins of Gorlan”, va fi lansat în România în 2009. Abia aştept să văd coperta românească şi traducerea. Din câte am înţeles, seria ar trebui să se numească „Ucenicul Pădurarului” sau aşa ceva. Nu sunt sigur. Deocamdată, nu am prea multe informaţii, doar o scurtă prezentare a cărţii:

Plină de aventură, povestiri, magie şi descrieri detaliate, acest roman debutant fantasy îi introduce pe Pădurarii practicanţi de magie, protectori ai regatului, şi pe Will, un sătean de 15 ani, care a fost ales ucenicul Pădurarului.

S-ar putea să se realizeze şi un film după primul volum, film care probabil va fi produs de compania United Artists şi îl va avea regizor pe Paul Haggis. Click pentru siteul oficial!

Anunțuri

6 comentarii

  1. Vlad, urmarim blogul tau de ceva vreme si suntem mandri sa te anuntam de aparitia unui roman fantasy cu specific 100% romanesc, dar pentru a nu face reclama mascata, te rugam sa ne contactezi la scrisori@drumul-spre-vozia.ro


  2. interesant :).

    Ce editura?


  3. asa cum am zis, cartea nu a aparut inca in Romania. Nu am detalii concrete nici asupra datei lansarii sau editurii. Sunt aproape sigur ca editura CORINT va publica aceasta carte.


  4. Asa e, insa eu ma refeream la comentariul lasat de „echipa redactionala”, vroiam sa stiu la ce editura va aparea cartea aia „fantasy cu specific 100% romanesc”.
    Am citit postarea. Nu as fi intrebat asa ceva 🙂 .


  5. Scuze, nu intelesesem bine. Pai, din cate am cautat eu pe internet, cartea Drumul Spre Vozia este publicată la editura Christinana şi costă 20 lei şi este scrisă de Mihai-Andrei Aldea. Există şi un site oficial http://www.drumul-spre-vozia.ro/ Din păcate, eu nu am mai fost contactat de catre echipa redacţională, asa că ăstea sun toate informaţiile pe care le pot oferi momentan.


  6. […] februarie 6, 2010 Nici nu îmi vine să cred că a durat un an de zile de când am aflat de seria The Ranger’s Apprentice (Ucenicul din Araluen) până ce am reuşit să citesc […]Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: