h1

Nemira lansează SUB DOM şi LUPII DIN CALLA, de Stephen King

mai 10, 2013

0Luna aceasta editura Nemira lansează două noi cărţi scrise de Stephen King. Acestea sunt romanul SUB DOM (Under the Dome), apărut în străinătate în 2009 şi LUPII DIN CALLA, al cincelea volum din seria Turnul Întunecat, ce va apărea la noi pe 29 mai (la Bookfest 2013) în traducerea Ruxandrei Toma.

SUB DOM va fi publicat în două volume soft-cover şi va apărea 31 mai, tot la târgul Bookfest 2013, cu puţin timp înainte de lansarea serialului de televiziune adaptat după roman ce va fi difuzat începând cu 24 iunie pe canalul american CBS. SUB DOM este tradus de Mihnea Columbeanu şi va costa 72,90 RON (însă dacă îl precomandaţi primiţi o reducere de 20%).

Puteţi citi aici o recenzie a volumului, scrisă de Mircea Pricăjan, care a tradus mai multe romane scrise de Stephen King.

00

3 comentarii

  1. Da. Ce bine ca si-au facut mila de noi si dupa doi ani de asteptari a aparut in sfarsit turnul 5. Pana la opt….sa tot avem de asteptat. Are cineva vreo informatie despre aparitia nurnului al sase-lea? Daca apre peste doi ani cum a fost cu ultimul, eu nu mai astept si imi iau restul de volume in engleza. Mi-ar fi placut sa completez colectia in romana dar se vede treaba ca nu merita asteptarea. Si nici banii.


  2. O carte foarte frumoasa, recomand cu deosebita caldura


  3. La Sub Dom ma refer



Lasă un comentariu