h1

ALIATA VRACIULUI. Eu sunt Grimalkin (CRONICILE WARDSTONE, VOL. 9) din 18 ianuarie în librării!

decembrie 8, 2012

Cop_Aliata_Vraciului_Eu_sunt_Grimalkin_copy

Pe 18 ianuarie 2013 la Corint Junior va apărea ALIATA VRACIULUI. Eu sunt Grimalkin, al 9-lea volum din seria Cronicile Wardstone, de Joseph Delaney.

Traducere: Adrian Deliu
Numar pagini: 352
Preț: 39.90 RON

După ce Diavolul i-a ucis cu brutalitate copilul, singurul ţel al lui Grimalkin este nimicirea acestuia. Fără prea mare tragere de inimă, se aliază cu Vraciul şi cu ucenicul său, Tom, ajutându-i să-l lege pe Diavol şi să-l decapiteze. Acum, ea este o fugară, iar misiunea pe care o are este una mortală. Pentru ca spiritul Diavolului să fie înfrânt şi alungat de pe Pământ pentru totdeauna, Grimalkin trebuie să ţină departe de ghearele vrăjmaşilor capul retezat al acestuia. Indiferent de preţul pe care trebuie să-l plătească…

„Actuala asasină a clanului Malkin este Grimalkin. Foarte rapidă şi puternică, această vrăjitoare se conduce după un cod propriu al onoarei şi nu recurge niciodată la şiretlicuri. Preferă ca potrivnicul să însemne pentru ea o provocare. Deşi onorabilă, Grimalkin are şi o faţă întunecată, fiind renumită pentru faptul că întrebuinţează tortura. Cu toţii se tem de acel ţac-ţac al cumplitelor ei foarfeci.”

„Ai fost avertizat, aceste cărţi sunt cu adevărat înfricoşătoare.” THE TIMES

5 comentarii

  1. I am Grimalkin nu trebuia sa fie o carte de sine statatoare,care sa completeze firul narativ al aventurilor vraciului,dar sa NU fie considerata carte din seria Cronicile Wardstone?
    ci mai degraba sa fie alaturi de povestile vraciului sau vrajitoare.
    pareri?te rog


    • Initial asa trebuia, dar pana la urma autorul s-a hotarat sa faca parte din seria principala deoarece prezinta ceea ce face Grimalkin in urma evenimentelor din Destinul Vraciului, deci e legata de seria principala… Oricum ,am citit Sangele Vraciului (urmatorul volum) fara sa citesc I am Grimalkin si povestea lui Tom si a Vraciului se continua de unde ramasese in Destinul Vraciului.


  2. ok,mersi de raspuns.eu dupa volumul 6 nu am mai citit nimic din serie.asta se intampla in iulie 2011Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: