h1

Editura Nemira a relansat CIMITIRUL ANIMALELOR de Stephen King!

Octombrie 17, 2012

UPDATE: Nemira va relansa în ediţie cartonată şi ORAŞUL BÂNTUIT (într-un singur volum de 1200 pagini) în luna noiembrie (parcă mi-a citit cineva gândurile). Coperta este genială!

Pennywise, clovnul în costum viu-colorat, ademenește tinerii trecători cu baloane, castane coapte și covrigei, cu miros de copilărie și cu minunate promisiuni. Dar când își scoate costumul, se transformă în păianjen. Sau în mumie… Respiraţia-i este otrăvită, orbitele-i sunt hăuri, iar mâncarea sa preferată este tocana de copii. Singura armă care îl poate doborî este prietenia. Personajele sunt vecinii dumneavoastră, oameni obișnuiţi aidoma dumneavoastră. Iar cartea trebuie să fie citită într-o încăpere bine luminată.

Celebrul roman al lui Stephen King, CIMITIRUL ANIMALELOR, a fost relansat de către editura Nemira în ediţie cartonată. Volumul are 408 pagini şi costă 63,90 RON, însă momentan poate fii cumpărat cu reducere de 30%. E numai bine, mai ales că vechea ediţie nu se mai găseşte deloc în librării…la fel ca Oraşul BântuIT şi multe alte volume ale lui King ce ar trebui şi ele relansate.

Ar putea Stephen King să scrie o poveste care să-l sperie chiar şi pe el însuşi? Să-l sperie într-un asemenea hal încât să-i fie frică să o scrie până la sfârşit? Cimitirul animalelor pare să fie chiar această poveste.

Tu, cititorule, eşti atât de înspăimântat, încât nu ai dori să continui lectura, dar cartea nu poate fi lăsată din mână. Şi nu poţi să renunţi pentru că este vorba despre tine, despre secretele tale bine ascunse!

„Dorinţa de a înşela moartea este ciudată şi extrem de serioasă în acelaşi timp. Mulţi cred că viaţa începe de abia după intrarea în Împărăţia Domnului. Şi probabil că pentru ei aşa şi este. Atunci, de ce să-ţi pui problema să aduci pe cineva înapoi? Alţii se întreabă la fel de serios ce este dincolo. Şi dacă există un «după moarte». Oricum, atunci când eşti confruntat cu moartea unei fiinţe dragi, vrei, la rândul tău, să înfrunţi moartea, să o păcăleşti. Ai fi însă în stare să faci tot ceea ce face Louis Creed? Sunt sigur că da, iar acest lucru mă înspăimântă…”

Stephen King

Recomand şi filmul care are la bază acest roman. Merită văzut, chiar dacă mai mult ca sigur cartea este mai bună!

Anunțuri

One comment

  1. […] Blog de recenzii fantasy « Editura Nemira a relansat CIMITIRUL ANIMALELOR de Stephen King! […]Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: