h1

S-a zis cu 100 cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă, trăiască cele 101 de cărţi pe care trebuie să le citeşti într-o viaţă!

octombrie 14, 2010

Recunosc, am pus un titlu lung. Foarte lung. Poate aţi aflat deja (sau poate nu) că celebra colecţie 100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă s-a terminat săptămâna trecută, odată cu publicarea volumului 2 al cărţii Pe aripile vântului, de Margaret Mitthcel.

Surpriză! Adevărul nu a terminat. Nu pot să zic că sunt dezamăgit, dar mi se pare un pic de lipsă de inspiraţie să scoţi o nouă colecţie care să se intituleze (oare de unde s-au inspirat :)?) 101 de cărţi pe care trebuie să le citeşti într-o viaţă. Colecţia a debutat astăzi cu volumul Crimă şi Pedeapsă de Dostoievski. Primul volum a fost gratis, iar restul vor avea SUPERpreţul de  12,99 RON. De acum nu veţi mai avea volume verzi, ci roşii!

Ma bucură faptul că apare si King, STEPHEN KING, cu volumul Shining, pe 11 noiembrie. Aşa cum v-aţi obişnuit, în fiecare joi va fî înghesuială pe la chioşcuri! Noroc cu Librăriile Adevărul, care m-au salvat mereu.

4 comentarii

  1. Fara indoiala, Adevarul face o treaba buna, avand in vedere atat pretul cartilor, cat si promovarea literaturii clasice (si nu ma refer la clasic in sens academic, ci la clasic adica romane – punct de referinta pentru cititori).


  2. […] Probabil că se aşteptau la decizia Ancăi: Andra, Alex, Andrei, Suzy, Alex(din nou), Caius, CrissDinu, Geocer, Kate, Lala, Nice, Oana, Oty, Răzvan, Shauki, Silvana, Silvia, Vania şi Vlad. […]


  3. Nu este foarte inspirat, dar… important că într-un fel sau altul Dostoyevsky va fi citit mai mult 🙂


  4. […] Astăzi, împreună cu ziarul Adevărul, a fost publicat SHINING, de Stephen King. Face parte din colectia 101 de cărţi de citit într-o viaţă, despre care v-am vorbit mai demult. […]Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: