h1

Comandă Poveştile Vraciului la preţ redus!

aprilie 1, 2010

https://i2.wp.com/www.cronicilewardstone.ro/images/PV-book.gifEditura Corint Junior a lansat siteul de precomandă pentru POVEŞTILE VRACIULUI – Vrăjitoarele, de Joseph Delaney, carte ce va apărea în librării luna aceasta, după Paşti. Avantajul precomenzii este reducerea de 25%, deci în loc să plătiţi 39,90 lei pentru carte, veţi plăti doar 29,92.

Comitatul este plin de stafii şi duhuri, dar mai ales de vrăjitoare.

Iată cinci poveşti întunecate şi înfricosătoare cu vrăjitoare, din colecţia personală a Vraciului. Sunt despre vrăjitoare care înghit copii, vrăjitoare asasine, vrăjitoare celtice, vrăjitoare moarte şi vrăjitoare atât de frumoase, încât pot să frângă inima unui bărbat. Aceste poveşti îţi vor îngheţa sângele în vine şi te vor înspăimânta până în măduva oaselor.

Avertisment: A nu se citi după miezul nopţii!

Reclame

2 comentarii

  1. Trebuiau sa zica macar ca nu este vol 7.Da macar a aparut ca de mult au zis ca o scot.


    • In recenzia pe care Shauki a facuto acestei carti spunea ceva de un sorbitor de creiere. Ma intreb daca nu cumva te-ai intalnit cu el.Sunt mai bine de trei luni de cand se vorbeste despre aparitia acestei carti la noi in tara. A spus-o si Shauki,am spus-o si eu in numeroase comentarii, a spus-o si Vlad. E o carte aditionala seriei, nu e volumul sapte. Si acum te trezesti tu sa spui ca trebuiau sa zica macar ca nu e volumul sapte. Nu pe bune!Te-ai intalnit sau nu cu sorbitorul de creiere?Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: