h1

Teaser trailer pentru Saga Amurg: Eclipsa!

Martie 11, 2010

Pe 02 iulie 2010 al treilea film din Saga Amurg, ECLIPSA, va avea premiera în cinematografele din România! Până atunci, vă puteţi bucura de teaser trailerul filmului, care tocmai a apărut pe internet.

Prietenia Bellei cu vârcolacul Jacob nu este deloc pe placul lui Edward Cullen, dar primejdia în care se află Bella, ameninţată de Victoria şi de vampirii nou-născuţi creaţi de aceasta, îi apropie pe Edward şi pe Jacob şi duce chiar la o alianţă între vampiri şi vârcolaci.

Bella suferă neputând răspunde dragostei lui Jacob, dar trebuie să-şi urmeze pasiunea: să fie împreuna cu Edward oricât de mare ar fi preţul pe care trebuie să-l plătească. Pentru asta însa trebuie să rupă legăturile cu lumea oamenilor, pas pentru care nu este încă pregătită.

Ce părere aveţi?

Anunțuri

8 comentarii

  1. Fain super Fain in sfarsit apare si filmul.Si Vlad imi cer scuze pt ca nu am respectat blogul acesta si as vrea daca se poate sa ma ierti.


  2. Sincer, mi se pare cam slab. Actiune 0.


  3. Sunt de aceeasi parere cu tine, Doru. Am vazut trailere facute de fani mai bune ca asta. Totusi, sa speram ca urmatorul trailer (asta a fost doar teaser trailer) va fi mai bun. Raportandu-ma la carti, mie imi place mai mult Eclipsa decat Luna Noua, si am asteptari mai mari si de la film.


  4. Sper ca in cazul acestui film sa fie ca la Titanic.Un trailer bunisor-un film fantastic!Ramane de vazut…


    • Da, insa de obicei in trailere ar trebui aratate dintre fazele cele mai bune, ca sa atraga spectatorii


  5. Inseamna ca o sa fie varza.Ca New Moon…


  6. […] ECLIPSA, film ce va apărea şi în România în iulie 2010. Mi se pare mult mai reuşit decât teaser trailerul, dar tot sunt de părere că se putea mai bine. În orice caz, sper să nu o dea în bară şi cu […]


  7. Prima parte si cea de_a doua sunt unele din cele mai bune filme vazute vreodata de mine si abea astept sa vad si partea treia…Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: