h1

Tu ştii CUM SĂ-ŢI DRESEZI DRAGONUL?

februarie 18, 2010

Cum să îţi dresezi dragonul este noul „pachet” carte- film al lunii. Dacă în ianuarie am avut parte de filmul şi cărţile Asistentul Vampirului, în februarie de filmul şi cartea (care o să apară în scurt timp) Percy Jackson şi Olimpienii- Hoţul Fulgerului, ei bine, în martie editura Corint Junior vă propune să citiţi şi să vizionaţi „Cum să-ţi dresezi dragonul”.

Cartea este disponibilă pe siteul editurii cu un preţ promoţional de 10 lei, fiind o apariţie mai veche. Cât despre film, este realizat de studiourile DreamWorks (celebre deja pentru animaţii precum Shrek, Madagascar, Kung-Fu Panda) şi pare o animaţie foarte reuşită. Filmul este realizat şi în tehnologie 3D şi IMAX, iar din 19 martie va fi disponibil şi în România.

Existau dragoni pe când eram eu copil.

Erau dragoni-de-cer, mari, cumpliţi, care îşi făceau cuiburile pe vârfurile stâncilor, ca nişte îngrozitoare păsări uriaşe. Şi dragoni mici, bruni, de teren, care vânau şoareci şi şobolani în grupuri bine organizate. Şi dragoni-de-mare, absurd de gigantici, de douăzeci de ori mai mari decât Marea Balenă Albastră şi care ucideau doar de dragul de-a ucide.

Va trebui să mă credeţi pe cuvânt, căci dragonii pier atât de repede, încât în curând vor deveni probabil o specie dispărută.

Cum să-ţi dresezi dragonul este o lectură obligatorie pentru orice Erou care întâmpină dificultăţi în a fi atât de Eroic pe cât şi-ar fi dorit să fie.” The Barbarian Librarian

Reclame

2 comentarii

  1. „Dragonii mici, bruni, de teren…” – hello!! „de teren” o fi noua Dacie, dragoneii sunt de „garden”. Deh, teren, gradina, tot agricultura! Bine ca nu i-ati facut dragoni de lot arabil, dragoni de tarlà… Acuma, nu-i obligatoriu pentru cei ce scriu recenzii sa si citeasca amarata aia de carte pentru care opineaza Domniile Lor. Citeasca cititorii!


    • Draga Skorpia (ti se potriveste numele de minune 😉 ), daca vrei poti sa faci o plangere la editura, sau chiar la protectia consumatorului! Traducerea nu a fost facuta de mine, ci este preluata din comunicatul de presa al editurii. Iar „amarata aia de carte” este o carte pentru copii, la fel ca si multe alte carti recomandate pe acest blog. Sper ca te-am lamurit!Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: