h1

Corint Junior la Gaudeamus

Noiembrie 26, 2009
Editura CORINT JUNIOR a pregătit o mulţime de titluri noi pentru târgul de carte Gaudeamus! Iată cum stau lucrurile!

https://i2.wp.com/edituracorint.ro/images/Tunele3.jpgTUNELE 3. ÎN CĂDERE LIBERĂ (cartea a treia din seria TUNELE de Roderick Gordon & Brian Williams)

După Tunele 2. În Adancuri, este posibil ca aventura din Tunele să devină şi mai primejdioasă? Şi unde oare se va termina?

Will Burrows şi gaşca sa n-au ajuns nici pe departe la sfârşit, ci sunt în cădere liberă printr-un por subteran. Simţind efectele gravitaţiei reduse, misterele întunecate ale adâncului li se dezvăluie şi ei descoperă un ciudat recif de ciuperci. Acesta nu doar că dă la iveală vestigii ale unei civilizaţii străvechi, ci le oferă şi indicii despre un tărâm pierdut de la capătul Pământului.

 

 

Tunele sangelui copyTUNELELE SÂNGELUI (cartea a treia din seria DARREN SHAN de Darren Shan)

Darren Shan, ucenicul vampirului, după ce părăseşte Circul Ororilor împreună cu Evra şi cu domnul Crepsley prinde gust pentru viaţa de la oraş. Noaptea, vampirul pleacă şi îşi vede de treburile sale secrete, în vreme ce, ziua, Darren se bucură de libertate.
Însă apoi sunt descoperiţi morţii… Cadavre golite de sânge…
Se porneşte vânătoarea criminalului, iar devotamentul lui Darren este pus la grea încercare, căci se teme de ce-i mai rău. O singură greşeală şi ar fi cu toţii condamnaţi să piară în tunelele sângelui…

 

 

Tatuajul negruTATUAJUL NEGRU de Sam Enthoven

Demoni infernali, lilieci ciudaţi, arte marţiale. Ce altceva poţi să-ţi mai doreşti de la un roman?
Jack nici nu bănuieşte în ce încurcătură a intrat! Tocmai luase masa într-un restaurant chinezesc, împreună cu Charlie, prietenul său cel mai bun, şi cu tatăl acestuia, pentru ca brusc, să se trezească în compania unor persoane ciudate.
Într-o misterioasă cameră de hotel, cei doi prieteni dau un test, în urma căruia lui Charlie îi va apărea pe corp… TATUAJUL NEGRU!

Întâlnindu-se cu tânăra Esme, maestră în artele marţiale, cu tatăl ei şi cu misteriosul Nick, băieţii sunt atraşi într-o lume a cărei existenţă nici măcar nu şi-o imaginaseră. Iar lucrurile devin din ce în ce mai stranii…


http://shaukisbookcase.files.wordpress.com/2009/10/spioana-imperiala.jpgSPIOANA IMPERIALĂ de Mark Robson

Într-o lume dominată de magie şi de crimă, împăratul îi încredinţează lui Femke o misiune primejdioasă. Sarcina pare limpede, dar tânăra spioană ajunge să fie repede atrasă într-o cursă complicată. Izolată într-o ţară ostilă, vânată de autorităţi şi de un vechi duşman care-şi doreşte să se răzbune, Femke are nevoie de toată inteligenţa şi de toate calităţile ei pentru a supravieţui. Numai Reynik, un soldat abia ieşit din şcoala militară, pare dispus s-o ajute. Dar, fără să-i cunoască adevărata misiune, Reynik descoperă repede că loialitatea e o treabă periculoasă.

 

http://shaukisbookcase.files.wordpress.com/2009/09/academia-printeselor.jpg?w=219&h=343ACADEMIA PRINŢESELOR de Shannon Hale

Miri şi familia ei au trăit dintotdeauna sus, pe povârnişurile Muntelui Eskel, câştigându-şi un trai sărăcăcios din însăşi piatra muntelui. Miri visează să muncească alături de ceilalţi în cariera de piatră, însă ei nu i s-a dat niciodată voie să lucreze acolo – deoarece, crede ea, este prea mică.

Într-o bună zi din ţinuturile de jos soseşte vestea că preoţii regelui au prorocit că mireasa prinţului – viitoarea prinţesă – va să vină chiar de pe Muntele Eskel. Prinţul însuşi va călători până în satul cu pricina pentru a-şi alege mireasa, dar mai întâi, toate fetele de măritat trebuie să urmeze o academie improvizată pentru a se pregăti pentru viaţa regală din ţinuturile de jos.

La şcoală, Miri ajunge să se confrunte cu o înverşunată competiţie între fete, fiind în acelaşi timp nesigură că doreşte să fie aleasă. Şi totuşi, când pericolul se abate asupra academiei, Miri, astfel numită după o mică floare de munte, este cea care trebuie să găsească o cale de a-şi salva colegele de clasă – şi şansa la un viitor pe care fiecare dintre ele se străduieşte să şi-l construiască.

Apreciata autoare Shannon Hale ne oferă un roman plin de imaginaţie despre o prinţesă în devenire şi despre destinul unei fete mici, dar hotărâte.

Miri ştia că oamenii din ţinuturile de jos nu ar îngădui niciodată ca o fată de la munte să poarte coroana de prinţesă. Dar dacă va fi ea cea aleasă? Ar putea duce un trai mai bun împreună cu familia ei, în văile bogate şi verzi din ţinuturile de jos. Acesta este visul oricărei fete – nu-i aşa?

 

PISICA PRINTRE PORUMBEI (cartea a doua din seria Aventurile lui CAT ROYAL de Julia Golding

Acesta este cel de-al doilea volum scris de mine,

Cat Royal, o orfană  ce şi-a găsit adăpost în Teatrul Regal. Pe parcursul acestor aventuri, Cat trebuie să-l salveze pe prietenul ei Pedro, care este în pericol de a fi expediat cu o corabie către o plantaţie de sclavi. De

asemenea, este obligată să poarte veşminte băieţeşti şi, încă o dată, ajunge faţă-n faţă cu puternicul ei duşman, maleficul Billy Shepherd, zis Bubosu1.

Pedro, cândva sclav, a devenit star al Teatrului Regal. Fostul său stăpân îl vrea înapoi, dar Cat Royal şi prietenii ei din Drury Lane nu-l părăsesc, ci vor lupta alături de el pentru libertate. Fiţi alături de Cat în misiunea pe care şi-a asumat-o şi în care, sub acoperire, se va infiltra în societatea aristocraţiei londoneze, dar şi în ascunzătoarea bandei lui Billy Shepherd.

 

magicianul_oaselorMAGICIANUL OASELOR de F. E. Higgins (continuarea pentru Cartea Neagră a Secretelor)

După dispariţia tatălui său, Pin Carpue a trăit singur în sinistrul oraş numit Urbs Umida. Apoi, odată ce-l întâlneşte pe Magicianul oaselor — un om ce-i poate face pe morţi să vorbească —, Pin este atras în lumea ameţitoare a magiei şi iluziilor… Însă când descoperă secretele magiei oaselor, viaţa îi este pusă în pericol de moarte…

„Tinerilor cititori cărora le plac poveştile macabre li se va părea cu adevărat înfricoşătoare.” — The Guardian
„Veţi regăsi aceeaşi atmosferă fantastică şi dickensiană din Cartea neagră a secretelor…Este un roman plin de aventuri, cu răsturnări de situaţie înspăimântătoare şi personaje fermecătoare.” —
Booklist
„Îl înşfacă pe cititor ca nişte gheare necruţătoare.” —
Eoin Colfer

 


taramulascunsTĂRÂMUL ASCUNS (Volumul 1 seria Cronicile din Eidolon de Jane Johnson)

Ben a economisit săptămâni întregi bani pentru a-şi cumpăra Peştii Războinici Mongoli pe care i-a văzut la magazinul de animale de casă. Însă când intră în magazin, un motănel îşi înfige ghearele în puloverul lui şi îl imploră să-l cumpere pe el, ca să-l salveze de domnul Dodds, crudul proprietar al magazinului. Motanul, Iggy, are o poveste incredibilă.
Vine din Eidolon, sau Tărâmul ascuns, o umbră a lumii în care trăim noi. E un ţinut plin de magie şi de fiinţe mitice, precum dragoni, zâne, spiriduşi şi centauri. Ben şi Iggy trebuie să călătorească între cele două lumi pentru a le ajuta pe fiinţele fermecate să se întoarcă acasă. În aventurile lui, Ben îşi face prieteni loiali, trece prin mari primejdii şi îşi descoperă origini regale pe misteriosul Tărâm ascuns…Cop Calatorie in a cincea dimensiuneCĂLĂTORIE ÎN A CINCEA DIMENSIUNE (Volumul 1 seria Cvintetul timpului Madeleine L’Engle)

Unul dintre cele mai importante şi renumite romane clasice fantasy pentru copii ale vremurilor noastre! PREMIUL NEWBERY, PREMIUL SEQUOYAH BOOK, PREMIUL LEWIS CARROLL SHELF

Era o noapte întunecată, iar vântul bătea vijelios…
Meg Murry şi fratele ei mai mic, Charles Wallace, se afla în bucătărie împreună cu mama lor pentru a lua o gustare, când… o creatură nepământeană bate la uşa casei lor, plângându-se că, din pricina vântului, se rătăcise. Aceasta le dezvăluie semnificaţia misteriosului tesseract — hipercubul format din opt cuburi egale —, nimic altceva decât… o buclă în timp.
Tatăl lui Meg călătorise deja în timp şi, din nefericire, la un moment dat dispăruse. Meg, Charles Wallace şi prietenul lor Calvin, ajutaţi de enigmaticele doamne Whatsit, Who şi Which, pornesc să-l salveze, teleportându-se în spaţiu. Vor reuşi oare să învingă forţele răului şi să revină cu bine pe Pământ?


Vraja fatalaVRAJA FATALĂ (Partea întâi a trilogiei Vraja fatală de Cliff McNish)

Într-o explozie de lumină, o rafală de vânt şi o învălmăşeală de gheare, Rachel şi Eric sunt traşi prin perete şi azvârliţi într-o altă lume. La fel ca mii de alţi copii înaintea lor, care fuseseră şi ei răpiţi de Vrăjitoare.
Numai că, de data aceasta, Vrăitoarea şi-a găsit adversarul pe potrivă. Rachel descoperă că are haruri extraordinare: poate să se prefacă într-un fulg, sau să zboare pe spinarea unei bufniţe, la fel ca şi Vrăjitoarea.
Vrăjitoarea este entuziasmată: şi-a descoperit pe cineva de care să se poată folosi pentru propriile scopuri malefice. Numai că, pentru victimele Vrăjitoarei, Rachel reprezintă unica speranţă.

 

Valentin Letendre_Dragoste magie si vrajiVALENTIN LETENDRE. Dragoste, magie şi vrăji (Volumul 1 din seria Valentin Letendre de Gudule)

Dragoste, magie şi vrăji!

Totul îi merge din plin lui Valentin Letendre, un adolescent în vârstă de 14 ani. Este un elev remarcabil, mama şi tata îl răsfaţă, bunica sa este extrem de afectuoasă cu el, iar prietenii lui sunt foarte simpatici.
Dar într-o zi, lucrurile o iau razna. Vede morţi vii şi se îndrăgosteşte de o femeie care este cu 425 de ani mai în vârstă decât el. Ar avea de ce să se piardă cu firea! Când magia şi vrăjile se amestecă în viaţa sentimentală a lui Valentin Letendre, totul devine un infern. Dar şi un paradis…


ORDINUL HARAMINILOR (Cartea întâi a seriei Ucenicul din Araluen de John Flanagan)

Will este scund pentru vârsta lui, dar iute şi ager la minte. Toată viaţa şi-a dorit să devină un cavaler de seamă, la fel ca tatăl său, pe care nu l-a cunoscut niciodată, aşa că e distrus când Magistrul Şcolii de Luptă a castelului Redmont nu îl acceptă în rândul elevilor săi.
În schimb, devine ucenicul lui Halt, misteriosul Haramin a cărui capacitate supraomenească de a se mişca fără să fie văzut e considera¬tă efectul magiei negre. Fără prea mare tragere de inimă la început, Will află treptat secretele unui Haramin: să mânuiască arcul cu săgeţi, să se ascundă într-o mantie miraculoasă şi să călărească un ponei încăpăţânat. Poate că nu sunt sabia şi calul de luptă după care tânjise până atunci, însă când porneşte cu Halt într-o misiune primejdioasă, cu mici sorţi de izbândă, ca să împiedice asasinarea regelui, devine mândru de faptul că face parte din Ordinul Haraminilor…

ORDINUL HARAMINILOR este cartea întâi din captivanta serie despre Will şi prietenii săi din castelul Redmont.

 

Downloadează catalogul Corint Junior toamnă-iarnă 2009-2010!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: