h1

Lună Nouă, acum într-o ediţie limitată!

Noiembrie 14, 2009

Editura RAO pregăteşte o nouă ediţie a volumul 2 din seria Amurg: Lună Nouă! Cu prilejul lansării în cinematografe a filmului bazat pe carte, Lună Nouă se relansează în ediţie limitată, cu o copertă nouă!

De asemenea, editura RAO pregăteşte şi Lună Nouă- Cartea Ilustrată a Filmului!

Bestsellerul şi fenomenul international SAGA AMURG: LUNĂ NOUĂ a sosit pe marile ecrane!
Chris Weitz, regizor nominalizat la Oscar şi echipa sa de creaţie au adus ce-a de-a doua carte a lui Stephenie Meyer cu fascinanta poveste de dragoste dintre un vampir şi o muritoare pe marile ecrane. În această spectaculoasă carte ilustrată a filmului veţi putea afla în detaliu cum s-a lucrat la ecranizarea Lunii Noi.ghid LUNA NOUA-coperta 1 Cu fotografii color numeroase, interviuri exclusive cu actorii şi membrii echipei de producţie, ea vă oferă răspunsuri cu privire la deciziile de costume şi filmare, iar autorul Mark Cotta Vaz vă invită la o vizită în culisele unui film aşteptat de milioane de fani. Veţi putea descoperi de unde s-a inspirat regizorul ChrisWeitz, ce secrete se ascund în spatele unor scene de acţiune şi învăţa cum se poate un om transforma într-un vârcolac.

Seria „Amurg“ a scriitoarei americane Stephenie Meyer prezintă o poveste de iubire neobişnuită şi plină de peripeţii. Cartea de faţă, deşi nu se înscrie în seria de patru scrisă de Stephenie Meyer, vine în completarea acesteia. Acest ghid aruncă o lumină nouă asupra fenomenului Amurg şi alimentează cu informaţii noi interesul publicului pentru povestea adolescentei îndrăgostite de un vampir.

(text preluat de pe Shauki’s Books)

Din noiembrie în librăriile din toată ţara!

Anunțuri

One comment

  1. imi place foartee mult de tot filmuLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: