h1

Saga Amurg: Lună Nouă. ÎN CURÂND ÎN CINEMATOGRAGE!

noiembrie 3, 2009

Aşteptarea este pe cale să ia sfârşit! Din 27 noiembrie, Lună Nouă soseşte în cinematografele din România!

Din 9 noiembrie, puteţi să cumpăraţi bilete de la cinematografele:

CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Starplex, Cityplex, Lotus Oradea, Băneasa Drive-In, Odeon Cineplex Cluj, Cinema City Cotroceni, Cinema City Cluj, CinemacityIaşi, Cinema City Timişoara, Cinema City Piteşti, Cinema City Bacău.

Bella Swan îşi serbează împlinirea vârstei de optsprezece ani alături de Edward, Alice şi restul vampirilor Cullen. Despachetând un cadou, Bella se taie cu hârtia. Fratele lui Edward, Jasper, nu se poate abţine de la sânge şi încearcă să o atace pe Bella. În încercarea de a o proteja pe Bella, Edward şi familia sa pleacă din orăşelul Forks. Din acest moment, Bella are o depresie şi devine lipsită de viaţă, dar reuşeşte să se acomodeze cu ideea alături de prietenul ei Jacob Black, care o ajută se treacă peste suferinţă.

Mulţumesc twilightsaga.ro pentru informaţii!

Reclame

4 comentarii

  1. Filmul o sa fie bestial, se merita sa te duci din timp sa iti rezervi bilete….am gasit aici si alte detalii legate de actori si Twilight http://www.egirl.ro/stiri/mondene/twilight


  2. am vazut filmele si in curand voi citi si cartile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  3. e super filmul dar se merita mai mult sa citesti cartile


  4. e tare dar fiti atenti mai stiti ca la sfarsit edward a cerut-o p bellla in casatorie? deci stiti unde puteti vedea continuarea? scrieti cinemaxx saga amurg zori de zi partea 1,….in film o sa vedeti ca bella o sa moara dar edward o face vampir…partea a doua din zori de zi va aparea pe 16 noiembrie..partea 1 din zori de zi inca nu a aparut la tv dar il puteti gasi pe claculator insa part 2 apare in 16 noiembrieLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: