h1

Harry Potter şi Prinţul Semipur, în curând şi pe DVD!

octombrie 31, 2009

În curând, fanii seriei Harry Potter se pot bucura de un nou DVD: Harry Potter şi Prinţul Semipur. Filmul va fi lansat simultan  la sfârşitul lunii noiembrie în trei ediţii: ediţia Bluray, cea obişnuită şi ediţia Lenticulară (pe faţada DVD-ului se succed două imagini din film în funcţie din unghiul în care este privită!).

În privinţa preţurilor, treburile stau cam aşa…

DVD HARRY POTTER ŞI PRINŢUL SEMIPUR

EDIŢIE OBIŞNUITĂ 54,90 RON.Harry Potter si Printul Semipur

EDIŢIE BLURAY 119,90 RONHarry Potter si Printul Semipur (BD)

EDIŢIE LENTICULARĂ 59,90 RONHarry Potter si Printul Semipur - Lenticular

DVD-urile pot fi deja precomandate de pe siteul www.provideo.ro.

Harry Potter şi Prinţul Semipur” prezintă cel de-al şaselea an al lui Harry la Hogwarts, un an care se anunţă plin de surprize. Venirea noului profesor Horace Slughorn, prieten şi fost coleg al lui Dumbeldore, scoate la iveală informaţii cruciale, în timp ce Harry pune mâna pe o carte de potiuni care i-a aparţinut misteriosului Prinţ Semipur.
Cu ajutorul profesorului Dumbledore, Harry află secretele întunecate din trecutul Lordului Cap-de-Mort, în speranţa unei confruntări finale din care Harry să iasă învingător. Pe măsură ce timpul trece, Cap-de-Mort începe să controleze atât lumea oamenilor cât şi pe cea a vrăjitorilor, iar nimeni nu se mai află în siguranţă. Harry Potter a început deja să suspecteze pericolele care ar putea proveni chiar din interiorul şcolii, în persoana lui Draco Malfoy
În „Harry Potter şi Prinţul Semipur „, dragostea pluteşte în aer la Hogwarts… Harry se simte tot mai atras de Ginny, însă are un competitor serios: Dean Thomas. Între timp, Lavender Brown a ajuns la concluzia că Ron este alesul inimii sale. Evident că Hermione este geloasa, dar nu vrea să îşi arate sentimentele pentru Ron nici în ruptul capului. În toată această dramă a iubirii, revenirea maleficului Cap-de-Mort este mai mult decât evidentă….

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: