h1

Haideţi să vă faceţi o idee despre Academia Coşmarurilor!

Octombrie 13, 2009

UPDATE: Am făcut rost de carte. Arată foarte bine, iar povestea este extraordinară. Îşi merită toţi banii!

Dacă până acum nu eraţi hotărâţi dacă merită să citiţi Academia Coşmarurilor, de Dean Lorey, acum vă puteţi hotărî! Bookspot şi editura Corint Junior vă prezintă în premieră UN FRAGMENT din primul capitol al cărţii. Bucuraţi-vă de el!

Copyright: Toate drepturile asupra acestei ediţii sunt rezervate Editurii CORINT JUNIOR, parte componentă a GRUPULUI EDITORIAL CORINT.

CÂND CHARLIE BENJAMIN DOARME, MONŞTRII SE TREZESC LA VIAŢĂ.

Este greu să te adaptezi când coşmarurile tale deschid portaluri în Adâncuri, unde locuiesc creaturi oribile – cum ar fi Arahnida de Adâncuri care a dat buzna la o petrecere în pijama şi a făcut urât.

Din fericire, există un loc pentru Charlie – Academia Coşmarurilor. Construită din nave naufragiate plasate între crengile celei mai incredibile fortăreţe-copac din lume, Academia îi instruieşte pe copii pentru ca aceştia să îşi poată folosi harurile unice ca să se lupte cu monştrii.

Dar Charlie este mult mai puternic decât şi-a imaginat cineva vreodată, iar examenul lui de admitere deschide un portal drept în inima Adâncurilor, unde răul suprem pune la cale distrugerea Pământului.

Charlie va avea nevoie de toată isteţimea lui – şi de ajutorul noilor săi prieteni – ca să îşi salveze familia şi pe sine şi ca să îi ducă pe băieţii ăştia răi la culcare odată pentru totdeauna.

Ce-aţi spune dacă monştrii celor mai tenebroase coşmaruri ale voastre ar fi reali?

Dar nu vă îngrijoraţi – Academia Coşmarurilor îi va instrui pe adancomanţii şi expulzatorii ca voi, pentru a-i putea distruge!

ACUM ÎN LIBRĂRII!


Anunțuri

2 comentarii

  1. Am citit paginile date si mi-a starnit interesul cat de cat, dar e cam puierila. Are niste parinti prea ciudati :)) chiar antonimele alor mei :))[se roaga de mine sa mai ies afara] whatever.
    Poate am s-o cumpar intr-un viitor nu foarte apropiat :))


  2. Nu sunt tocmai relevante primele pagini. O să public în curând o recenzie, ca să afli un pic mai multe.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: