h1

Concurs Charlie Bone şi Şcoala de Magie

Septembrie 22, 2009

UPDATE: Concursul s-a terminat, iar câştigătorul este Nastasie-Muller Patrick!

Vă spuneam de curând despre lansarea celui de-al doilea volum din seria Copiii Împăratului Roşu, de Jenny Nimmo, mai exact CHARLIE BONE ŞI CĂLĂTORUL ÎN TIMP.

https://i2.wp.com/www.cartiabc.ro/images/D/Charlie-Bone-Scoala-de-magie-mare.jpgBOOKSPOT, alături de editura CORINT JUNIOR, organizează un concurs cu un premiu minunat: primul volum din serie, CHARLIE BONE ŞI ŞCOALA DE MAGIE.

Dacă nu aţi citit CHARLIE BONE ŞI ŞCOALA DE MAGIE, prima carte din această serie captivantă, acum este momentul. Tot ce trebuie să faceţi este să trimiteţi un e-mail la adresa vladbookspot@yahoo.com în care să scrieţi cum se numesc în engleză primele două cărţi din serie. Concursul se va termina  joi, 1 octombrie, iar câştigătorul va fi anunţat la scurt timp după aceea.

Despre carte:

Lui Charlie nu îi vine să creadă când descoperă că oamenii din fotografii îi vorbesc. Însă îngrozitoarele lui mătuşi sunt pur şi simplu încântate – asta înseamnă că el este unul dintre cei aleşi şi că trebuie să meargă la Academia Bloor pentru copii dotaţi. Ajuns acolo, Charlie realizează că unii dintre colegii lui de clasă deţin puteri misterioase, iar în curând, Charlie este implicat în dezvăluirea trecutului misterios al unuia dintre ei.
Viaţa lui Charlie se va schimba într-atât, că are mare noroc dacă mai trăieşte până la Crăciun!

Anunțuri

6 comentarii

  1. foarte frumos concursul. Pare o carte extraordinara. Va fi doar un singur castigator?


  2. Da, va fi doar un singur castigator. Dupa ce se termina concursul va mai fi altul, dar ramane secret premiul…momentan.


  3. poate un concurs cu Ucenicul din Araluen


  4. Nu stiu 🙂


  5. […] ULTIMA ZI în care puteţi să mai trimiteţi răspunsurile la concursul ce are ca premiu cartea Charlie Bone şi Şcoala de Magie. Aşadar, grăbiţi-vă să trimiteţi un e-mail la vladbookspot@yahoo.com, unde să scrieţi cum […]


  6. am cartea dejaLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: