h1

FABLEHAVEN- ŢINUTUL MAGIC, în curând la Corint Junior

August 28, 2009

FABLEHAVEN – ŢINUTUL MAGIC

de Brandon Mull

New York Times Bestseller

Kendra şi fratele ei, Seth, habar n-au că bunicul lor este actualul îngrijitor al Ţinutului Fablehaven. În pădurea îngrădită, legi străvechi menţin o ordine relativă între troli avari, satiri răutăcioşi, vrăjitoare complotiste, drăcuşori ranchiunoşi şi zâne geloase. Când regulile sunt însă încălcate — Seth este un pic prea curios şi nesăbuit pentru binele său —, forţele puternice ale răului se dezlănţuie, iar Kendra şi fratele ei au parte de cea mai mare provocare din viaţa lor. Pentru a-şi salva familia, Ţinutul Fablehaven şi poate chiar lumea, Kendra şi Seth trebuie să-şi adune curajul ca să facă lucrurile de care se tem cel mai tare.

Secole la rând, creaturi mitice de tot soiul au fost adunate într-un refugiu ascuns numit Fablehaven, pentru a le împiedica dispariţia. Sanctuarul supravieţuieşte şi în ziua de astăzi, fiind una dintre ultimele fortăreţe de magie adevărată.

Fermecător? Desigur.

Palpitant? Poţi să pui pariu.

Inofensiv? Ei bine, de fapt, lucrurile stau chiar pe dos…

„Ca şi Harry Potter, Fablehaven – Ţinutul magic pare o carte pentru copii, dar, asemenea primeia, ea poate fi citită cu voce tare în familie, oferind la fel de multă plăcere atât adul­ţilor, cât şi copiilor… Faceţi-vă o favoare şi nu rataţi primul roman al unui autor care, în mod cert, va deveni o figură centrală a literaturii fantasy.”

— Orson Scott Card, autorul romanului Jocul lui Ender

„Una dintre cele mai frumoase cărţi fantasy pe care le-am citit în ultimii ani.”

— Christopher Paolini, autorul ciclului Moştenirea

În curând, film cu buget extraordinar!

https://i0.wp.com/www.bibliopages.com/picts/brandon_mull.gifBrandon Mull a fost comediant, funcţionar, copywriter, a pavat curţi interioare şi a promovat filme. Doi ani a locuit în Deşertul Atacama din nordul statului Chile, unde a învăţat spaniola şi arta jongleriei. În prezent locuieşte lângă un munte, deasupra unei închisori, alături de soţia şi de cei trei copii. Fablehaven – Ţinutul magic este romanul său de debut.

Anunțuri

8 comentarii

 1. Aha, la anul si la multi ani.


  • Exact! :)) La fel ca si in cazul Ucenicul din Araluen. Intarzie deja prea mult… dar deh, nu avem voie sa intrebam de ce, ca suntem nesimtiti daca facem acesta.


 2. Doru, eu cred ca o sa apara in curand, avand in vedere faptul ca este gata deja coperta 😉 probabil ca va aparea prin septembrie


  • Aha, sigur. :-j


 3. E aproape jumatatea lui septembrie si nimic. Abia a aprut o carte care se zvonea ca ar fi trebuit sa apara din august. Mdeah, romania tara nimanui.


 4. Ah am uitat, am uitat sa precizez, nu sunt analfabeta ca am scris Romania cu r mic, ci era doar ironic.
  Scuze de dublu post.

  Cartea pare superba, dar daca apare pana in decembrie e bine. Tare-as vrea s-o citesc suna foooate bine, exact ce-mi trebuia dupa o doza de literatura romana:| pentru liceu:|:|


  • Nu cred ca o sa dureze chiar pana in decembrie. Cred ca prin octombrie o sa se gaseasca in librarii, poate chiar mai devreme un pic.


 5. Uite ca deja s-a lansat, deci nu au intarziatLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: