h1

(În sfârşit) Se lansează Ordinul Haraminilor!

August 10, 2009

UCENICUL DIN ARALUEN, de John Flanagan

Cartea I – ORDINUL HARAMINILOR

(editura Corint Junior, august 2009)

Primul volum din seria UCENICUL DIN ARALUEN se va lansa în curând (luna aceasta, peste aproximativ 1 săptămână) la editura Corint Junior. Mai multe detalii…

http://shaukisbookcase.files.wordpress.com/2009/07/ucenicularaluen.jpg

Will este scund pentru vârsta lui, dar iute şi ager la minte. Toată viaţa şi-a dorit să devină un cavaler de seamă, la fel ca tatăl său, pe care nu l-a cunoscut niciodată, aşa că e distrus când Magistrul Şcolii de Luptă a castelului Redmont nu îl acceptă în rândul elevilor săi.

În schimb, devine ucenicul lui Halt, misteriosul Haramin a cărui capacitate supraomenească de a se mişca fără să fie văzut e considera­tă efectul magiei negre. Fără prea mare tragere de inimă la început, Will află treptat secretele unui Haramin: să mânuiască arcul cu săgeţi, să se ascundă  într-o mantie miraculoasă şi să călărească un ponei încăpăţânat. Poate că nu sunt sabia şi calul de luptă după care tânjise până atunci, însă când porneşte cu Halt într-o misiune primejdioasă, cu mici sorţi de izbândă, ca să împiedice asasinarea regelui, devine mândru de faptul că face parte din Ordinul Haraminilor…

Ordinul Haraminilor este cartea întâi din captivanta serie despre Will şi prietenii săi din castelul Redmont.

Această carte este atât de interesantă, încât am citit-o dintr-o suflare… John Flanagan chiar reuşeşte să te ţină cu sufletul la gură… (Robere Rahme, 12 ani)

N-am putut lăsa din mână Ordinul Haraminilor.  Recomand fără rezerve acest roman tuturor persoanelor cărora le plac aventurile…(Samantha Currie, 11 ani)

O carte grozavă! (Edward Carr, 12 ani)

John Flanagan a lucrat mai întâi în publicitate, după care a scris şi a editat scenarii pe cont propriu. A creat reclame TV , broşuri, scenarii de videoclipuri pentru firme şi tragi-comedii televizate şi este unul dintre cei mai prolifici autori pentru televiziune din Australia.

John a scris prima carte din seria Ucenicul din Araluen ca să stârnească în fiul său de doisprezece ani plăcerea lecturii. Michael era un băiat pirpiriu şi toţi prietenii lui erau mai înalţi şi mai vânjoşi decât el. John a vrut să-i arate că e distractiv să citeşti şi că eroii nu sunt neapărat înalţi şi musculoşi. Michael are acum douăzeci şi ceva de ani şi 1,83 m înălţime, e lat în umeri şi voinic – dar iubeşte încă Ucenicul din Araluen.

John trăieşte în Manly, suburbie situată lângă plaja oraşului Sydney, şi continuă să scrie cărţi în seria Ucenicul din Araluen.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: