h1

Araminta Nălucilă 2: Sabia din Grotă

Iulie 28, 2009

Aşa cum spuneam, cărţile din seria Araminta Nălucilă se citesc imediat, aşadar nu vă miraţi că revin deja cu o recenzie a volumului 2, Sabia din Grotăhttps://i1.wp.com/www.librariaonline.ro/images/products/librariaonline.ro/Sabiadingrota.jpg

Voi începe prin a spune că volumul 2, Sabia din Grotă a fost puţin mai complex decât primul volum, Casa mea Bântuită. Prin complex mă refer în primul rând la acţiune, care se desfăşoară acum în mai multe locuri (Casa Nălucilă, plaja, ciupercăria şi tunelul contrabandiştilor). În al doilea rând, cartea este cu puţine pagini mai mare decât prima, dar cel mai important lucru, în Sabia din Grotă Araminta este însoţită mereu de către noua ei prietenă, Wanda Mag, despre care aflăm mai multe în această carte.

Povestea începe cu Wanda şi Araminta, care află dintr-o carte veche că Sir Horace, armura bântuită, este pe cale să împlinească 500 de ani. În acelaşi timp, unchiul Drak suferă un accident şi îşi rupe piciorul. Astfel, Barry, Wanda şi Araminta merg la ciupercărie şi duc răhăţei de liliac în locul unchiului Drak. Bătrânul Morris, proprietarul ciupercăriei, refuză răhăţeii şi încheie afacerile cu unchiul Drak. Lângă ciupercărie se află o plajă şi nişte peşteri, iar într-o peşteră Araminta şi Wanda găsesc o sabie veche blocată în spatele unor bolovani, într-o grotă. Sabia este cadoul ideal pentru Sir Horace, aşadar Araminta şi Wanda fac tot posibilul să facă rost de ea, iar asta înseamnă o aventură pe cinste!

Cred că seria Araminta Nălucilă devine din ce în ce mai complexă, dar niciodată nu se va putea compara cu Septimus Heap.

Anunțuri

2 comentarii

  1. Haa, sa citesti si Rapirea Broastelor, ca aia e si mai si!
    Sper sa se publice si Vampire Brat, e super amuzanta!


  2. Am citit Rapirea broastelor si pot spune ca e cartea mea preferata, la incceput am spus ca nu e pt. mine dar e super amuzanta trebuie citita si vreau sa citesc si celelalte volume. Si Sabia din grota e grozavaLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: