h1

Zori de Zi – al patrulea volum din seria Amurg, de Stephenie Meyer

Iunie 19, 2009

https://i0.wp.com/www.librarie.net/coperta/zori-stephenie-meyer-119377.jpg

După părerea mea, Zori de Zi este cel mai bun volum din seria Amurg. Asta datorită acţiunii alerte, răsturnărilor de situaţie şi a pericolelor neaşteptate prin care trec Bella şi Edward.

Romanul este împărţit în trei părţi: prima parte, scrisă din punctul de vedere al Bellei, a doua parte, scrisă din punctul de vedere al lui Jacob şi a treia parte, din punctul de vedere al Bellei. În fiecare parte a cărţii au loc evenimente importante, astfel în prima parte Bella se căsătoreşte cu Edward şi au o lună de miere pe Insula Esme, în a doua parte, Bella este pe moarte din cauză că trebuie să nască un copil pe jumătate vampir, iar Jacob nu este decis dacă trebuie să ucidă vampirii sau să fie de partea lor, iar în a treia parte Bella naşte copilul pe jumătate vampir, pe Renesmee şi este transformată şi ea în vampir de către Edward. Jacob, Seth şi Leah se despart de haita lui Sam şi îi ajută pe vampirii. Acest lucru se întâmplă în primul rând datorită faptului că Renesmee este sufletul pereche al lui Jacob, iar în al doilea rând pentru că familia Cullen este ameninţată de un mare pericol: Irina, vampirul din clanul Denali, a văzut-o pe Renesmee şi i-a alertat pe Volturi, care vin să ucidă familia Cullen deoarece este interzisă crearea vampirilor copii. Totuşi, Renesmee este un copil pe jumătate vampir, deci creşte în timp. Ajutaţi de mulţi prieteni vampiri şi avându-l dovadă pe semivampirul de 150 de ani Nahuel, membrii familiei Cullen scapă de primejdie.

Zori de Zi vă va tăia respiraţia!

Anunțuri

One comment

  1. A fost misto. Dar nu trebuia sa amintesti chiar toate evenimentele.

    Recenzia scrisa de mine e muuult mai luuunga, dar n-am precizat toate astea, tocmai pentru a nu strica surpriza. Am zis doar de copil si nunta :D. Cred ca asta cam stia toata lumea.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: