h1

YES MAN – SPUNE DA! ORICĂREI PROVOCĂRI

Iunie 10, 2009

YES MAN


de Danny Wallace

https://i1.wp.com/www.edituratrei.ro/images/productimage/2171.jpg

UN CUVÂNT POATE SCHIMBA TOTUL!

La editura TREI a apărut de curând o carte foarte interesantă, ce propune un nou mod de a îţi trăi viaţa, o provocare de a spune DA! tuturor propunerilor. Autorul, Danny Wallace, este chiar personajul principal.

Danny Wallace este un tânăr londonez cu o slujbă lejeră de producător la radioul public. Trecut de 25 de ani şi proaspăt despărţit de iubita lui, trece printr-o perioadă în care se izolează şi-şi diminuează progresiv contactele sociale, spre supărarea prietenilor.

Până într-o zi când, într-un autobuz, primeşte un sfat de la un străin misterios, cu barbă: «Spune DA mai des!» Se hotărăşte să urmeze sfatul ca atare şi să nu mai rateze nicio ofertă, invitaţie, provocare sau oportunitate. Timp de un an. În curând viaţa i se schimbă cu totul: acceptă întâlniri în locuri cât se poate de ciudate, dă curs nenumăratelor oferte primite pe Internet, nu refuză niciun cerşetor sau, pur şi simplu, cedează invitaţiei de a bea un pahar în plus, intrând astfel în situaţii nu tocmai uşor de gestionat. Şi slujba lui capătă o nouă turnură: din moment ce spune da responsabilităţilor, i se încredinţează, spre disperarea lui, tot mai multe sarcini. Atitudinea sa pozitivă îl face totuşi din ce în ce mai plăcut tuturor.

YES MAN este o carte autobiografică, a cărei adaptare cinematografică îl are pe Jim Carrey în rolul principal. Deocamdată eu am văzut doar filmul, o comedie bestială, însă sunt sigur că această carte merită citită: vă va schimba percepţia despre viaţă!

Anunțuri

2 comentarii

  1. Si eu am vazut filmul, am vazut si cartea in librarie, dar nu pare cine stie ce…

    Adica, na, nu stiu, poate ma insel…


  2. […] RomaniaSF Online Urmareste online blogurile SF care te intereseaza! « Live Webcam Sonda spatiala japoneza Kaguya si-a incheiat misiunea […]Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: