h1

Urme în Timp, de Petru Popescu

aprilie 21, 2009

Urme în Timp este un scurt roman (240 de pagini) de aventură scris de românul Petru Popescu, stabilit în America. Cartea a fost iniţial scrisă în engleză, iar în România a apărut la editura CORINT JUNIOR sub traducerea foarte bună a Cristinei Jinga.

http://shaukisbookcase.files.wordpress.com/2008/11/urmeintimp_petrupopescu.jpg

Povestea începe cu Jack Conran, un băiat ce merge în vacanţă în Africa, Tanzania. El stă la un institut de cercetare alături de tatăl său, Alan Conran, şi mai mulţi cercetătători, printre care Bruce şi Frank. În timp ce se îndreptau spre Cazanul  Vrăjitoarei, un uriaş vulcan inactiv, pentru a le implanta cipuri leilor, avionul în care Bruce, Alan şi Jack Conran se aflau se prăbuşeşte pe vulcanul inactiv. Jack este salvat de o creatură ciudată, Stone Boy, un fel de om preistoric care se aseamănă cu o maimuţă evoluată. Mai târziu, Jack află că tatăl său şi Bruce au murit în accident şi trebuie să se descurce alături de Stone Boy pentru a supravieţui. După ce învaţă foarte multe lucruri şi scapă cu viaţă printre lei şi alte animale sălbatice, Jack este dus de Stone Boy la tribul său, care este foarte numeros. După ce Jack convinge tribul de oameni primitivi să se mute din pădure în savană, acesta pleacă, încercând să coboare din Cazanul Vrăjitoarei. Jack dă de avionul lui Frank, care îl salvează şi îl duce la institutul de cercetare. Jack se decide să rămână acolo, alături de mama sa şi cercetătăroi, pentru a-i continua munca tatălui său.

Romanul Urme în Timp este foarte, foarte captivant! În primul rând, citindu-l afli multe tehnici de supravieţuire în sălbăticie şi trăieşti o aventură foarte palpitantă şi interesantă. Este o carte pe care v-o recomand. Se citeşte foarte uşor şi repede. https://i0.wp.com/www.consulateromania.net/admin/images/eventsImage/PetruPopescu1.jpg

PETRU POPESCU este un romancier, scenarist şi realizator
de filme american de origine română. A emigrat
în Statele Unite ale Americii în 1974, unde s-a impus
drept romancier şi autor de scenarii ale unor filme de la
Hollywood.
În prezent locuieşte în California, împreună cu familia.
Este autorul romanelor Întoarcerea, Oaza, Revelaţie pe
Amazon
şi al bestsellerului În coasta lui Adam (Almost
Adam
) vândut în America în peste 1 milion de exemplare.

Reclame

6 comentarii

  1. cred ca o sa mi-o cumpar si eu. Pare destul de frumoasa


    • Este frumoasa. Mie mi-a placut enorm. SPEEEER sa existe un sequel. Ca altfel, cand mai vine Petru Popescu prin Romania, ii fac o vizita sub acoperire si il oblig sa scrie o continuare.


  2. Sti cumva daca va exista tunele 4 ?


  3. Da, cu siguranta va exista. Uite ce mi-a spus autorul Roderick Gordon intr-un e-mail : „As for the number of books in the series, we don’t exactly know yet – possibly six or seven – it just depends on how the story pans out. We don’t even have the title for the next book yet.”
    Deci vor fi sase sau sapte carti, iar a cincea e in curs de scriere.


  4. probabil ca deabia prin primavara lui 2011 va aparea si la noi tunele 4


    • probabil, poate mai devreme un picLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: