h1

Filmul AMURG se lansează pe DVD!

Martie 25, 2009

În SUA s-au vândut în prima seară 3 milioane de copii ale DVD-ului Twilight (Amurg). Mâine, 26 martie, se lansează şi la noi DVD-ul AMURG, la Pro Video.

Pentru cei care nu au văzut filmul, actorii principali sunt Kristen Stewart (Bella Swan) şi Robert Pattinson (Edward Cullen). Pentru o recenzie a filmului, click aici!

Preţ redus: 44, 90 RON

Preţ vechi: 52, 90 RON

Regie: Catherine Hardwicke

Actori: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Billy Burke

Gen: Actiune, Romantic

Anul: 2009

AG

Subtitrare: romana

Durata: 122 min

Site Oficial: www.twilightthemovie.com

Bazat pe romanul omonim al lui Stephanie Meyer, Amurg este o nonconformistă poveste de dragoste dintre un vampir şi o muritoare. Bella Swan (Kristen Stewart) a fost întotdeauna o persoanTwilight 2ă diferită, care a preferat să rămână în afara grupurilor de fete populare din liceul său din Phoenix. Nici atunci când mama ei se recăsătoreşte şi o trimite pe Bella să locuiască cu tatăl său într-un orăşel ploios numit Forks, din statul Washington, ea nu se aşteaptă să se producă vreo schimbare majoră în viaţa ei. Asta până când îl întâlneşte pe Edward Cullen (Robert Pattinson), un băiat misterios şi ciudat de frumos. Inteligent şi spiritual, el pare că vede până în adâncul sufletului ei. Mai mult decât atât, el este vampir, nemuritor, dar nu are colţi şi nu bea sânge de om, fiind unic printre vampiri în ceea ce priveşte stilul de viaţă. Pentru Edward, Bella este ceea ce a aşteptat timp de90 de ani – sufletul lui pereche. Ceea ce va urma este o cursă infernală în care cei doi îndrăgostiţi trebuie să scape de duşmanii de moarte ai familiei Cullen.

Anunțuri

5 comentarii

  1. vlad, imi poti spune te rog la ce pagina se afla acest apragraf din amurg, mi-l amintesc perfect dar nu mai stiu pagina:
    „De trei lucruri eram absolut sigura. Primul, Edward era vampir. Al doilea, o parte din el- si nu stiam cat de puternica era acea parte- era insetata dupa sangele meu. Si al treilea, eram neconditionat si irevocabil indragostita de el.”


  2. Pagina 158, capitolul 9


  3. aha multumesc


  4. oa sa mai faci vre-un concurs poate cu enigma portalului cand apare, />?>


  5. nu stiu, depinde de cei de la corint junior. daca ei vor, eu fac. mi-ar placeaLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: