h1

Ionuţ porneşte în Expediţie!

martie 11, 2009

Câştigătorul concursului Expediţia, organizat de Bookspot şi Corint Junior este IONUŢ! El a scris despre personajul său preferat, Septimus Heap, şi a câştigat o carte Expediţia, de Angie Sage! Uitaţi ce a scris Ionuţ:

Septimus Heap-Al şaptelea fiu al unui al şaptelea fiu-Băiatul 412 din Armata Tânără…
Sub toate aceste nume e cunoscut personajul meu preferat,Septimus Heap,din seria cu acelaşi nume scrisă de Angie Sage. Eu, personal, cred că Septimus este cel mai uluitor personaj din această serie. M-a uimit felul cum a actionaţ în diferite situaţii limită, copilăria lui nefericită şi cel mai mult, faptul că familia Heap a ajuns să ţină la el, şi el la ei, niciunul dintre ei neştiind adevărul. Poate fi numită “chemarea sângelui”.
Revenind la copilaria lui Septimus, cred că asta m-a atras cel mai mult, cât şi consecinţele sale. Liber, în sfârşit, scăpat de teroarea pe care o impuneau cei din Armata Tânără, Septimus nu îi trădează pe cei ce i-au oferit ajutorul. E adevarat, când se aflau pe Muriel , a încercat să-i avertizeze pe urmăritori, însă doar pentru că era speriat. Dar în lunile petrecute cu Jenna,Marcia şi o parte din familia Heap ar fi putut oricând să-i trădeze, devenind protejatul Necromantului DomDaniel, însă nu a facut-o, fapt ce ne arată că Septimus pune mai mare preţ pe onoare şi prietenie, decât pe unele beneficii.
Ce mi-a mai placut la “412” a fost modestia sa. Atunci când a făcut acel farmec de invizibilitate şi mai târziu când află ce puteri posedă, nu a reacţionat ca un încrezut descondiderându-i pe ceilalţi pentru talentul lor magic mic.
Acesta este personajul meu preferat: orfanul curajos, modest şi onorabil care nu este tocmai un orfan, ci un mare vrăjitor în devenire.

Felicitări Ionuţ!

16 comentarii

 1. Wow!!!Asta e ceva!Tocmai am economisit cam 36 de lei?! :)) Abia astept s-o citesc.Deci ai adresa mea,da?Wow,chiar am castigat?!Eu?!


 2. Da, chiar ai castigat! Sper sa iti placa cartea ;).


 3. Hey,Vlad,a sosit cartea(imediat m-am apucat s-o citesc!) si mersi pentru catalog–chiar daca e din toamna-iarna eu sunt cam inapoiat privitor la noile aparitii,deci imi prinde bine.


  • Ma bucur ca ti-a sosit cartea, multumita celor de la Corint. Defapt, ei ti-au trimis cartea si catalogul ;), eu doar m-am ocupat cu organizarea concursului si alegerea castigatorului.


 4. Ionut, am si eu o intrebare, daca nu sunt prea curios: tu nu ai primit acum ceva timp cartea de la cineva? Asa mi-ai spus intr-o conversatie pe messenger… inca mai am conversatia in arhiva…


 5. Poate a fost o minciunica…


 6. Hmm… de ce ar minti in legatura cu asta?


 7. Conteaza?

  Toti mintim. Nu, Shauki? :))


 8. /:) faci aluzie la mine cumva? Te-am mintit cu ceva?


 9. Nu shauki. E tocmai invers.


 10. ok nu-mi spune doru ca si tu ai mintit in legatura cu vre-un concurs, n-ai fi primul.
  a, cat despre ionut am vazut un comentariu pe blogu lu shauki cand spunea la concurs organizat de el ca a primit cartea si se retrage, ei poate o va darui cuiva


 11. Nu.Esti pe-aproape.

  Diferenta dintre noi doi este ca tu te-ai inscris la concurs. Eu am vorbit cu Shauki.


 12. si tot ti-a trmis premiul, mai bine ii spuneam de la inceput si poate primema o carte, si economiseam niste bani buni


 13. Cum sa-mi trimita daca nu m-am inscris la concurs ?


 14. scuze n-am fost atent


 15. scuze n-am fost atent, credeam ca nu te-ai mai inscris la alt concursLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: