h1

BOOKSPOT şi CORINT JUNIOR vă invită la concurs!

Martie 4, 2009
A sosit şi rândul blogului Bookspot să organizeze un concurs, alături de editura Corint Junior. Concursul va avea ca premiu o carte Expediţia, de Angie Sage.

În ce va consta concursul? Participanţii trebuie să scrie un text de 8 – 12 rânduri în care să descrie personajul lor preferat din seria Septimus Heap! Aceste texte trebuie să fie scrise cu caractere Times New Roman dimensiunea 12. Până săptămâna viitoare, miercuri, 11 martie, textele trebuie trimise la adresa de e-mail vladbookspot@yahoo.com însoţite de adresele poştale şi numele participanţilor. Succes!

EXPEDIŢIA
cartea a patra din Seria SEPTIMUS HEAP de Angie Sage
ACUM LA CORINT JUNIOR

Prima carte din seria SEPTIMUS HEAP de Angie Sage, MAGIE, a apărut în România la editura CORINT JUNIOR în mai 2007. Cartea – un bestseller internaţional – s-a aflat de la început pe locul 3 pe lista de bestselleruri din The New York Times, ajungând apoi pe locul 1 în a doua săptămână de la publicare. A fost tradusă în 29 de limbi şi s-a bucurat de succes şi în România – situându-se pe primul loc în top Diverta. De acelaşi succes s-au bucurat şi cartea a doua a seriei, ZBORUL, şi cea de a treia, LEACURI.

Seria SEPTIMUS HEAP rămâne unul dintre cele mai spectaculoase efecte ale entuziasmului pentru tinerii vrăjitori stârnit de Harry Potter. (ALA Booklist)

Warner Bros. Pictures a achiziţionat drepturile a şapte cărţi din serie pentru a le transpune pe marele ecran. Filmul după prima carte din serie, MAGIE, va fi produs de Karen Rosenfelt (Diavolul se îmbracă de la Prada), iar Sage va fi producător executiv.

La Castel sunt din nou probleme, şi asta pentru că Merrin Meredith s-a întors cu gânduri întunecate legate de Septimus. Mai mult, Septimus şi Jenna se confruntă cu o adevărată pacoste ─ Tertius Fumigante, fantoma primului Scrib Ermetic Şef, care este hotărât să îl trimită pe Septimus într-o Expediţie fără întoarcere. Dar Septimus şi Jenna au alte planuri ─ ei se îndreaptă către misterioasa Casă a Foricşilor, un loc în care Toate Timpurile Se Întâlnesc şi unde speră din tot sufletul că îi vor găsi pe Nicko şi Snorri, rămaşi captivi într-un alt Timp în LEACURI. Dar cum va putea Septimus să scape de Expediţie?

Angie Sage s-a născut la Londra, petrecându-şi copilăria pe valea Tamisei şi în Kent. În prezent locuieşte în Cornwall. A creat numeroase cărţi ilustrate şi romane după filme, publicate în special în Marea Britanie. De aceeaşi autoare la editura CORINT JUNIOR a mai apărut Seria ARAMINTA NĂLUCILĂ.

Anunțuri

2 comentarii

  1. Tu ai citit cartea? Cum ti se pare?


  2. Nu am citit Expeditia, deoarece abia a aparut. Am citit insa toate celelalte volume ale seriei si mi se par foarte bune. Poti participa la concurs si ai sanse sa castigi Expeditia 😉Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: