h1

S-a lansat Septimus Heap 4 – Expediţia

februarie 27, 2009

Volumul patru din seria Septimus Heap, Expediţia, de Angie Sage, s-a lansat astăzi la Editura Corint Junior. În curând o să îl găsiţi în majoritatea librăriilor.

La Castel sunt din nou probleme, şi asta pentru că Merrin Meredith s-a întors cu gânduri întunecate legate de Septimus. Mai mult, Septimus şi Jenna se confruntă cu o adevărată pacoste ─ Tertius Fumigante, fantoma primului Scrib Ermetic Şef, care este hotărât să îl trimită pe Septimus într-o Expediţie fără întoarcere. Dar Septimus şi Jenna au alte planuri ─ ei se îndreaptă către misterioasa Casă a Foricşilor, un loc în care Toate Timpurile Se Întâlnesc şi unde speră din tot sufletul că îi vor găsi pe Nicko şi Snorri, rămaşi captivi într-un alt Timp în LEACURI. Dar cum va putea Septimus să scape de Expediţie? În EXPEDIŢIA, la fel ca în toate volumele din seria Septimus Heap, fiecare pagină este plină de acţiune, umor şi aventuri fantastice, purtându-ne mai departe în călătoria magică a lui Septimus către cunoaştere.

Reclame

One comment

  1. […] volumul trei din seria Septimus Heap Deşi Expediţia tocmai s-a lansat, eu m-am gândit să vă aduc aminte de volumul anterior, Leacuri. Angie Sage a dat iarăşi […]Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: