h1

Septimus Heap 4 – Expediţia şi alte noutăţi

februarie 9, 2009

Trebuie să (re)anunţ detalii despre nişte cărţi de la editura Corint Junior care vor apărea de-a lungul anului 2009.

În primul rând, Septimus Heap – Expediţia (lansare la sfârşitul lui februarie – începutul lui martie) este un volum mult aşteptat, continuare a poveştilor magice ale lui Angie Sage.

Prezentare:
La Castel sunt din nou probleme, şi asta pentru că Merrin Meredith s-a întors cu gânduri întunecate legate de Septimus. Mai mult, Septimus şi Jenna se confruntă cu o adevărată pacoste ─ Tertius Fumigante, fantoma primului Scrib Ermetic Şef, care este hotărât să îl trimită pe Septimus într-o Expediţie fără întoarcere. Dar Septimus şi Jenna au alte planuri ─ ei se îndreaptă către misterioasa Casă a Foricşilor, un loc în care Toate Timpurile Se Întâlnesc şi unde speră din tot sufletul că îi vor găsi pe Nicko şi Snorri, rămaşi captivi într-un alt Timp în LEACURI. Dar cum va putea Septimus să scape de Expediţie?
În EXPEDIŢIA, la fel ca în toate volumele din seria Septimus Heap, fiecare pagină este plină de acţiune, umor şi aventuri fantastice, purtându-ne mai departe în călătoria magică a lui Septimus către cunoaştere.

Copiii lampii fermecate -Enigma portalului blestemat va apartea in luna martie, iar Sacrificiul Vraciului va fi lansat la inceputul luni noiembrie. Tunele 3. In cadere libera apare cel mai probabil pe la sfarsitul lunii noiembrie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: