h1

Fetiţa în Rochia cea Albă

Octombrie 8, 2008


Era sâmbătă iar Jim mergea în pădure cu părinţii săi.

Au mers până în pădure pe jos, deoarece aceasta era foarte aproape de casa lor. Când au ajuns în pădure, şi-au ridicat cortul şi au adormit repede, deoarece erau obosiţi după drumul dintre casă şi pădure. Dar, la miezul nopţii, Jim s-a sculat. Brusc, s-a auzit ceva. Era o un râset înfundat care părea să vină de la o fetiţă. Jim a crezut că mama lui era cea care chicotea, dar a observant că aceasta dormea, la fel şi tatăl său. Aşadar, a ieşit din cort şi s-a uitat împrejur. Era o lumina albă şi palidă în vecinătatea unui copac mare. Jim s-a dus în locul de unde venea lumina şi a desocperit că în realitate lumina provenea de la o fetiţă.Ce se petrecea?

Fetiţa părea să aiba aproximativ 8 ani. Purta o rochie lungă şi albă şi avea un frumos păr alb ,drept şi lung. Ea era cea care chicotea într-una. Părea să nu ştie că Jim se uita la ea. A continuat să chicotească. Prima oară, Jim era foarte curios, dar nu îndrăznea să spună ceva. Apoi, a întrebat-o pe fetiţă: “Cine eşti tu?”.Vocea i-a sunat neobişnuit, deoarece era un pic cam crispat. Fetiţa a râs zgomotos apoi s-a oprit.Ea răspunse “Nu observi? Port o rochie albă. Sunt Fetiţa în Rochia cea Albă.Jim crezu că fetiţa glumeşte, aşa că a spus: “Şi ce faci în pădure la o oră atât de târzie?” Fetiţa nu a răspuns. Jim s-a întors în cort pentru a le spune părinţilor săi despre fetiţă. Şi-a trezit părinţii şi le-a zis că în pădure este o fetiţă care părea să se fi rătăcit. Tatăl lui Jim a ieşit din cort dar fetiţa nu părea să fie nicăieri. Dispăruse. Părinţii săi au crezut că glumeşte aşa că l-au pedepsit.

Peste trei zile, Jim citea o carte despre fantome. Găsise cartea în biblioteca şcolii. I-a plăcut deoarece avea o mulţime de ilustraţii. În una dintre ilustraţii, apărea o feţiţă. Fetiţa strălucea ,purta o rochie albă şi avea un păr lung, drept şi alb. Sub ilustraţie era scris: “Fetiţa în Rochia cea Albă- o fantomă care trăieşte în pădure şi obişnuieşte să şuşotească şi să facă zgomote pentru a îi speria pe turişti. Jim presupuse că fetiţa pe care o întâlnise în pădure era o fantomă. Din acest motiv dispăruse atât de brusc. După această excursie cu cortul, Jim a decis să nu mai doarmă în pădure din nou. În final, le-a arătat ilustraţiile părinţilor săi. Nu au crezut ce spunea. “De ce nu au părinţii imaginaţie?” se întrebă Jim.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: