h1

"Cronicile Wardstone" – noutăţi -… a nu se citi după miezul nopţii…

iunie 26, 2008

Mulţumită blogului The Magical Shelf of Shauki am aflat mai multe veşti bune legate de „Cronicile Wardstone”. Prima este următoarea: Joseph Delaney, autorul seriei „Cronicile Wardstone”, va sosi în România cu ocazia târgului Gaudeamus de la Romexpo, Bucureşti. El îşi va promova următoarea carte, „Greşeala Vraciului”, care va apărea în luna august şi în România.
A doua veste este aceea că a apărut titlul cărţii 6 din această serie. Cartea se va numi „Sacrificiul Vraciului” şi va fi probabil lansată în 2009.
Altă veste este aceea că ecranizarea primului filmUcenicul Vraciului”, începe la sfârşitul lui 2008, iar regizorul va fi Kevin Lima, cel care a regizat şi filmul „Magie în Manhattan”. Mai vreau să vă anunţ că Joseph Delaney va mai publica o carte numită „Bestiarul Vraciului” (un fel de enciclopedie a creaturilor pe care vraciul le înfruntă) şi o carte de 100 de pagini în care vor fi povestite primele aventuri ale Vraciului (cum a plecat acesta de acasă, cum şi-a cunoscut noul maestru şi cum a făcut faţă dublelor pericole ale întunericului).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

%d blogeri au apreciat asta: